Un compromís insubornable amb Caldes d’Estrac i la seva gent Som Junts per Caldes d’Estrac, un equip de persones que creiem que el nostre poble nopot perdre més el temps i que necessita al capdavant gent que vulgui treballar, que tinguiuna visió de futur sense oblidar el nostre passat. Aquest grup de persones està unit per un compromís insubornable amb la gent de Caldes,i combina la veterania amb la joventut; l’experiència del que és possible amb la frescordels que volen aconseguir l’impossible; cares conegudes i cares ben noves... i a tots ensmou la il·lusió i la passió per treballar per Caldes d’Estrac.Oferim un projecte creïble, sacrifici i, sobretot, treball. A alguns ens coneixeu perquè jahem gestionat l’Ajuntament i a uns altres els coneixereu perquè estan cridats a gestionar-lo pròximament. Dèiem que oferim credibilitat, sacrifici, treball i honestedat. Ningú és millorque ningú i la clau per tirar endavant el projecte és que escoltem totes les veus. Tothom téuna part de raó. Ningú té tota la raó. Saber escoltar és la nostra bandera.I per fer-ho possible demanem confiança. Som conscients que no és poc, però senseconfiança no es pot generar cap projecte guanyador. Però creiem que els caldencs i lescaldenques ens mereixem un govern disposat a fer bullir Caldes, a fer més fàcil el dia adia de les persones, i que a base de treball, esforç, experiència, capacitat d’innovació, humilitat i saber escoltar, ens comprometem a transformar la imatge de la vila,incrementar les oportunitats socials i de promoció econòmica, l’oferta els serveis culturals i, sobretot, la qualitat de vida de totes i tots. I aquest camí l’hem de fer Junts per Caldes d’Estrac

Joaquim Arnó promet esforç i dedicació per fer de Caldes un poble de prosperitat, innovació i progrés.

També posa el Govern Municipal i l’Ajuntament a disposició del Parlament i de la Generalitat després del 27-S

13.06.2015 CiU reitera el seu compromís amb la governabilitat, la bona gestió, la transparència i la participació.

També es compromet a convocar una Consulta Popular per a definir els espais del Centre del Poble

Ho ha dit el portaveu de CiU , Àngel Rusiñol, en la seva intervenció en la sessió plenària del 13 de juny que ha escollit Joaquim Arnó com alcalde.

13.06.2015 Joaquim Arnó és el nou alcalde de Caldes d’Estrac

El Ple de Constitució de l’Ajuntament que s’ha celebrat aquest dissabte 13 de juny, ha determinat que el nostre Cap de Llista, Joaquim Arnó, torni a ser l’alcalde. Després d’una llarga campanya que ha servit per a que CiU exposés els seus arguments i propostes concretes per Caldes, avui per fi ha culminat el procés i els vots dels regidors han fet possible que CiU torni a assumir la responsabilitat de governar, vint-i-un dies després que la majoria dels ciutadans també ho diguessin a les urnes.

22.05.15 CiU: Al servei de totes les persones, però especialment de les que més ho necessiten

Des de l’Àrea de Serveis Socials s’ofereix acompanyament a nivell personal, familiar i social per a fomentar l'autonomia de les persones perquè visquin dignament, tenint en compte les situacions de necessitat en què es troben. CiU ha potenciat al màxim aquesta i altres activitats multiplicant per set el pressupost que es destina a l’atenció social.

22.05.15 Abans de decidir: una pinzellada financera

Curiós, però ningú en parla en època electoral. I mira que és important parlar dels recursos que hom disposa .... Deu ser que no agrada fer notar que el munt de promeses que es fan no es correspon de cap de les maneres amb les possibilitats financeres de les arques municipals.

22.05.2015 Formació, esport i lleure: el triplet del benestar

La nostra aposta per aquest triplet no ens ve d’ara. Sempre han format part de les prioritats dels governs de CiU i ho continuaran essent a partir d’ara.

21.05.15 Compromís amb Caldes i amb tú !!

Convergència i Unió assumeix tots i cadascun dels compromisos que es contenen en el Programa de Govern 2015-2019. Els impulsarà tots d’acord amb les possibilitats i disponibilitats de l’Ajuntament de Caldes, però en el cas que els ciutadans i ciutadanes ens facin confiança, aquests seran els més principals.

Compromís amb els tots i cadascun dels ciutadans de Caldes

21.05.15 Arnó se’n surt amb la seva !!!

Es reben les primeres rectificacions fiscals per revisió del cadastre

17.05.15 La tarja ciutadana: VIP-Caldes

Ja fa temps que s’estudia i en els propers mesos pot ser una realitat que CiU impulsarà decididament si els ciutadans ens fan confiança. Es tracta de la posada en circulació de la tarja ciutadana “VIP-Caldes” (nom provisional) que es repartirà gratuïtament entre tots els vilatans que la podran utilitzar per a les tasques administratives i activitats de l’Ajuntament, però també amb els comerços, serveis i establiments que s’hi adhereixin.

17.05.2015 Programes de govern : conèixer, comparar, triar, votar.

El dia 24 els caldencs hauran de decidir mitjançant el seu vot quina o quines formacions polítiques obtenen la seva confiança majoritària per a formar el govern municipal. Ho faran en consciència triant entre les opcions que se li presenten i que aquests dies els bombardegen amb abundant i divers material de propaganda, els saluden amb somriures dels candidats d’orella a orella i els prometen quasi tot el que es pot prometre (i el que no) a canvi del seu vot.