13.06.2015 CiU reitera el seu compromís amb la governabilitat, la bona gestió, la transparència i la participació.

Rusiñol ha explicat que CiU assumia la responsabilitat de governar per desig majoritari dels caldencs i caldenques, però que aquesta responsabilitat no havia de ser “ni exclusiva ni excloent” sinó compartida amb les altres formacions polítiques amb les quals CiU s’ha compromès a col•laborar.

El portaveu també ha reiterat el compromís de CiU amb les persones, “que puguin exercir tots els seus drets” – ha dit, i amb un Caldes de tots i per a tots, “treballem junts, tot sumem “ ha repetit varies vegades en al•lusió al lema que ha presidit la campanya electoral de CiU.

Igualment Rusiñol, ha compromès CiU en la transparència i participació, anunciant la voluntat de mantenir les sessions públiques informatives periòdiques de l’alcalde i e l’equip de govern. També ha parlat de treballar amb consens per a la redacció del nou Pla General (POUM) i ha reiterat el compromís de convocar una consulta popular per a decidir el futur dels espais del centre del poble abans l’any 2017.
- Es pot llegir el text complert de la intervenció d’Àngel Rusiñol al següent enllaç: http://www.caldetes.cat/ARXIUS/2015/Ajuntament/actesoficials/AjC_150613_...

Comparteix