21.05.15 Arnó se’n surt amb la seva !!!

Es reben les primeres rectificacions fiscals per revisió del cadastre

La tenacitat de l’alcalde, novament ha tingut premi, igual com va passar amb el tema de la guingueta n3 de la platja dels Tres Micos.

La seva, i la dels afectats que s’han aixoplugat sota el paraigua de l’Ajuntament, que ha validat les reclamacions que van presentar contra liquidacions d’impostos que es basaven en càlculs erronis en la revisió cadastral.

Malgrat alguns els hagués agradat el contrari (el diputat Rangel, p.e, que ho va dir públicament), el cert és que s’ha imposat la tesi de l’alcalde Arnó que va dir que la Gerència de Gestió Cadastral atendria les reclamacions que li arribessin si venien avalades per l’Ajuntament per molt que el termini legal per presentar al•legacions ja s’hagués exhaurit.

Per sort per ells, la majoria dels quasi 200 afectats van fer més cas de la paraula de Joaquim Arnó i ara, just aquesta setmana, els primers ja han rebut la notificació de la Gerència Cadastral conforme s’atenen les seves peticions.

Resulta obvi que potser no tots veuran ateses les seves reclamacions per les raons que correspongui, però el que si tots hauran obtingut és que com a mínim se’ls escolti i se’ls atengui i això, cal dir-ho, només ha estat possible gracies a la tossuderia de Joaquim Arnó, un alcalde que no s’ha limitat a escoltar (que ja és molt comparat amb d’altres) sinó que a més ha actuat, i ha actuat bé.

Comparteix