22.05.2015 Formació, esport i lleure: el triplet del benestar

La nostra aposta per aquest triplet no ens ve d’ara. Sempre han format part de les prioritats dels governs de CiU i ho continuaran essent a partir d’ara.

Pel benestar dels ciutadans fa falta una bona formació. En part, ve donada per l’ensenyament reglat que és competència de la Generalitat, però l’Ajuntament també hi col•labora, com ha quedat demostrat en les darreres inversions que s’han fet a l’escola de Caldes. Una escola que durant els seus anys d’existència no havia conegut mai una inversió similar a la que s’ha fet i es farà en breu per aconseguir que les condicions pedagògiques dels nostres alumnes siguin de qualitat.

Joaquim Arnó, alcalde i CiU s’hi va comprometre i ho mantindrà. Han estat incomptables les reunions amb el Consell Escolar i la Comunitat Educativa per fer-ho possible. Suficients per a marcar el camí que junts hem traçat i que no es canviarà.

Pel que fa l’esport, als equips de govern de CiU i a l’alcalde Arnó en especial, els ha calgut recuperar el funcionament i la gestió de totes les instal•lacions del complex Poliesportiu que ara és el que mai havia d’haver deixat de ser, un centre de pràctica esportiva saludable. Pavelló, piscina, gimnàs, són sinònims d’activitat i companyonia que es veuran reforçats per les reformes que s’hi portaran a terme en breu i amb la posada en marxa del nou Centre Cívic.

Esport i lleure, un binomi essencial !. Juntament amb totes les entitats locals s’han dissenyat i programat totes les activitats i campionats al llarg de l’any. Sempre amb el suport de l’Ajuntament i dels regidors de CiU. A partir d’ara ho seguirem fent, ampliant-les si cap i fomentant-ne de noves, com les que recentment s’han iniciat del Triatló i la Travessa nedant.

I és que per CiU, el triplet pel benestar, també és una prioritat !!!

Comparteix