13.06.2015 Joaquim Arnó és el nou alcalde de Caldes d’Estrac

El Ple de Constitució de l’Ajuntament que s’ha celebrat aquest dissabte 13 de juny, ha determinat que el nostre Cap de Llista, Joaquim Arnó, torni a ser l’alcalde. Després d’una llarga campanya que ha servit per a que CiU exposés els seus arguments i propostes concretes per Caldes, avui per fi ha culminat el procés i els vots dels regidors han fet possible que CiU torni a assumir la responsabilitat de governar, vint-i-un dies després que la majoria dels ciutadans també ho diguessin a les urnes.

Aquell dia, CiU va obtenir més vots que ningú però no els suficients per a governar en solitari. De fet, no ho podia fer, ni ho volia, bé prou que ho va dir públicament i en converses privades amb els altres partits. Per això, des de l’endemà mateix, el nostre Cap de Llista, Joaquim Arnó, va iniciar els contactes per aconseguir formar un govern de majoria o, si més no, per aconseguir els suports necessaris per a fer-ho en minoria però amb acords de governabilitat i compartida amb els altres partits.

El resultat final ha estat el que avui s’ha visualitzat en el Ple. ERC ha pres la decisió de respectar la llista més votada que pensem l’honora i per això ha estat possible també tancar un principi d’acord entre els dos Grups Polítics sobre aspectes importants del funcionament del nou Ajuntament. Un acord que pensem és positiu, que ha valgut la pena negociar fins el final i que resta obert a noves incorporacions.

Ara ve la part més engrescadora. Posar-lo en pràctica, conjuntament amb tots els altres compromisos que Convergència i Unió ha anat fent públics en els darrers temps. Tot un repte i tota una il•lusió que desitgem sigui compartida per tots els ciutadans i ciutadanes de Caldes.

Noticies realacionades:
Joaquim Arnó (CiU) escollit novament alcalde de Caldes http://www.caldetes.cat/document.php?id=3950

Acord CiU - ERC:
https://drive.google.com/file/d/0B4kp_UfA9e1FYXc1Vnp4eC0wMkU/view

Comparteix