(31-01-21) GdE PREGUNTA PER LES CONCESSIONS MUNICIPALS

EL GOVERN APLICARÀ DESCOMPTES PEL CV19

CdE 210131.- Durant el darrer trimestre del 2020, els titulars de les concessions municipals de la platja, del Parc i dels serveis esportius i balnearis, van rebre la liquidació del cànon que anualment han de pagar a l’Ajuntament, sense que s’inclogués cap descompte pels mesos en què els seus respectius serveis van haver de tancar pels efectes de la pandèmia del CV19.
La majoria, o tots, han reclamat aquest descompte i també el dels impostos i taxes que l’ajuntament els cobra i que, en plena pandèmia, havia compromès a aplicar, per ajudar així el comerç local.
En el decurs del Ple Municipal del passat 25G, GdE va preguntar al Govern perquè no s’havien aplicat aquestes reduccions, i va rebre la resposta que malgrat que la liquidació inicial no les reculli, sí que ho faria amb les reclamacions que li vagin arribant. Òscar Baró (ERC) regidor d’Hisenda ho va reconèixer i es va comprometre a solucionar-ho de manera immediata, a finals de febrer a tot estirar.
Sens dubte és una bona i justa notícia – admet Albert Batlle (GdE) – però no entenc per què ha calgut fer tots aquests tràmits en lloc d’aplicar els descomptes directament i estalviar patiments i angunies als concessionaris que prou atabalats estan en lluitar al màxim per no haver de tancar els seus establiments

Comparteix