(30-06-20)VIGILÀNCIA I SALVAMENT A LES PLATGES

TORNA LA CREU ROJA LOCAL !!

CdE 200630.- Aquest matí s’ha conegut el resultat de la licitació i ja es pot anunciar que la CREU ROJA DE CALDES l’ha GUANYAT amb solvència, i serà l’entitat que gestionarà el SERVEI DE VIGILÀNCIA, PREVENCIÓ I SALVAMENT a la platja durant aquest estiu, i el que ve, amb opció de pròrroga per uns altres dos anys.
GdE no pot sinó expressar la seva satisfacció pel resultat, llargament perseguit i desitjat. Es capgira així una situació anòmala que mai s’hauria d’haver produït. Malgrat les dificultats evidents que comportarà la gestió del Servei encara sota els efectes de la pandèmia, el cert és que l’opció CREU ROJA amb tots els condicionants que han fet possible la seva victòria, és la millor que Caldes i la seva gent pot tenir.
Personal suficient, mòdul adequat (el seu de tota la vida), vehicles de salvament exclusius, servei de banys adaptats i polseres identificatives, a més de les tasques de control i senyalística necessàries, configurem un servei que, per fi, és el que Caldes es mereix. Tant de bo que a més, la prudència i el sentit comú dels usuaris faciliti les coses i es pugui gaudir d’un nou estiu sense accidents destacables.
Vagi per endavant doncs la felicitació de GdE a la CREU ROJA local, als seus responsables i personal, i a tota la gent que ha fet possible el seu retorn a la platja de Caldes.

Comparteix