(30-06-20)

PEL GOVERN, A LA PLATJA, L’ESTIU NO HA COMENÇAT
JUGANT AMB FOC SENSE CONTROL NI VIGILÀNCIA.
CdE 200629.- Semblaria com si pel Govern municipal, l’estiu encara no hagués arribat a la platja, malgrat estigui ben plena de banyistes. Tot i saber des de fa més d'un any que havia de licitar el Servei de VIGILÀNCIA i SOCORRISME, altre cop no hi ha arribat a temps, i no pas per culpa del CV19. Els tràmits estan en marxa, però encara hauran de passar alguns dies abans no es comenci.
Aquest cap de setmana, la intervenció decidida d’algunes persones ha evitat el que podia haver estat una tragèdia per ofegament d'una banyista. Certament és una incidència que sempre pot passar, però que la presència dels Socorristes tal vegada hagués pogut preveure i/o solucionar amb totes les garanties.
I és que malauradament, es segueix jugant amb foc. Ja va passar l’estiu passat, quan faltava personal i no hi havia vehicle de salvament: - Estava al port d’Arenys -, deien!. Per sort (i que duri) no hi va haver cap accident, però el neguit i la intranquil·litat sempre hi van ser, igual com hi són ara, amb absència de tot servei.
Les excuses, per reiterades, són conegudes, però no per això certes. Més aviat al contrari, encara que persones de bona fe se les puguin creure si qui les proclama ho fa investit/da amb la vara del poder i juga amb el desconeixement de qui l’escolta. Però cada cop són menys!
I tot perquè la veritat només és una: no hi ha excusa !. No pot ser que arribi la temporada de bany, i que la platja estigui bruta, sense la dotació bàsica i, enguany, sense senyalitzar, malgrat els intents desesperats (ja era hora) dels darrers dies. De moment, quatre cartells i prou. Ni vigilància, ni banderes, ni control, ni informadors, ni res ... i a sobre, segueix el caos dels parquímetres !
FOTOS: 1- Torre vigilància buida / 2- Instruccions CV19 / 3-4 visió platja / 5- Panel dades incorrectes i poc manteniment.

Comparteix