(30-01-21) ENCARA SENSE SOLUCIÓ PEL CONSULTORI MÈDIC

EL GOVERN TREBALLA EN DUES OPCIONS QUE NO SÓN IMMEDIATES

CdE 210129.- En resposta a la pregunta que GdE va presentar al Ple Municipal del 25G, sobre la reobertura del Consultori Mèdic, el Govern va respondre que està estudiant dues opcions que, pel que es veu, no poden ser immediates perquè comporten canvis i/o reformes prèvies.
Una, és la d’aprofitar l’antic Espai Jove dins el recinte social del Complex Esportiu, ara tancat, i l’altra, ampliar el consultori de la planta baixa de l’ajuntament, incorporant les dependències de la Policia Local que, lògicament, s’hauria d’ubicar en un altre lloc.
Així ho va relatar el regidor de Salut, Joan Baró (PSC) que va xifrar en uns 180-200 els m2 necessaris per ubicar consultoris i sala d’espera, sempre dotats dels subministraments bàsics, inclòs el d'aigua calenta sanitària que faltava al Consultori tancat ara ja fa quasi un any.
Valorem l’esforç que diu que fa el Govern, però la sensació és que va tard i no fa prou – diu Albert Batlle, portaveu de GdE -. No sembla prioritari, però ho és. No hi ha decisió, ni projecte. GdE ja ho va plantejar el 2019, i el Ple ho va aprovar a l’estiu passat, però encara estem igual. Urgeix solució per a la qual GdE ha ofert col·laboració que, fins ara, no s’ha considerat. L’atenció mèdica presencial és una necessitat i un dret que no es pot perdre i que cal recuperar ja!!.

Comparteix