(29-09-20) PLE MUNICIPAL 28S

GdE RECLAMA INVERSIÓ PER A RENOVAR LA XARXA D’AIGUA

CdE 200929.- GdE va aprofitar el torn de preguntes del Ple Municipal del 28S per reclamar inversió immediata, en la mesura que sigui possible, en la reparació i substitució dels trams en mal estat de la xarxa de distribució d’aigua que darrerament ha patit no poques avaries.
En concret GdE es va referir als trams dels carrer Major, Mercè, Camí del Mig i Pins Salvà que són els que, segons dades de la companyia distribuidora SOREA, són els que estan en pitjor estat del conjunt de les conduccions del poble que en general, són velles i necessiten una renovació important.
Albert Batlle, portaveu de GdE ho va explicar així al Ple, tot demanant que el Govern Municipal ho tingui en compte a l’hora de concretar la distribució de l’ajut econòmic de 290mil € que l’hi acaba de concedir la Diputació de Barcelona. “Ja sabem que no es pot arreglar tot de cop, que els recursos són limitats i que hi ha més d’una infraestructura bàsica que demanda inversió, però si no es va fent, ni que sigui per etapes, mai aconseguirem posar-nos al dia”- diu el portaveu.
IMATGES de la darrere avaria al Carrer de la Mercè (cedida veïns)

Comparteix