(29-06-20) FUNDACIÓ MERCEDES TORRAS

EL GOVERN APROVA EL PROJECTE D’ENDERROC.

CdE 200628.- El Govern Municipal ha aprovat el projecte d’enderroc de l’edifici de la Fundació, i ho ha fet INCOMPLINT el compromís de consensuar-lo amb els altres Grups Municipals, que ho han sabut perquè s'ha publicat al web de l’Ajuntament. No hi ha hagut cap consulta ni explicació des que al Ple del gener passat es va aprovar la proposta de tots els Grups d’iniciar el procés, la qual cosa, GdE lamenta profundament.
Ara, el projecte és en exposició pública al web municipal (ENLLAÇ) per un període de 30 dies durant els quals es podran presentar al·legacions i/o suggeriments. Després, per procedir a l'enderroc, caldrà obtenir informe positiu d'altres administracions implicades, com ara Patrimoni de la Generalitat que haurà d’autoritzar-lo expressament, ja que es tracta d'un edifici catalogat amb valors arquitectònics a conservar.
Mentrestant però, GdE reitera el comentari ciutadà més repetit: de veritat l'Ajuntament no disposa de tanques més "decents" que les que hi manté des de fa 4 anys, tossudament col·locades?
ENLLAÇ: Anunci oficial i Projecte d'Enderroc
http://www.caldetes.cat/document.php?id=7857

Comparteix