29-05-21 - DILLUNS 31M – PLE ORDINARI

GdE PRESENTA PROPOSTA I PREGUNTES

CdE 210528.- Pel dilluns 31 de maig, a les 8 del vespre i via telemàtica, s’ha convocat PLE MUNICIPAL, que a més dels dos únics temes menors (dues modificacions pressupost) que aporta el Govern (ERC-PSC), tractarà les propostes dels altres Grups.
GdE n'ha presentat una per salvaguardar, restaurar i exposar en lloc públic, el CANÓ LLANÇACAPS de salvament marítim, que des de l’any 1903 va ser propietat, primer de la Secció Local de Salvament de Nàufrags i des de 1972, de la Creu Roja del Mar.
Igualment, GdE preguntarà sobre l’escalada judicial que s’està patint a l’Ajuntament, amb successió de demandes, i també, pels nous embargs que s’han afegit sobre el Thalasso de la Platja, de titularitat municipal, que arriben ja a la desorbitada xifra d'1.327.153 €.
Altres preguntes que presenta GdE, fan referència a les reiterades fuites a la xarxa de subministrament d’aigua, als nous episodis de males pràctiques d’agents de la Policia Local, al reglament de zona blava i parquímetres, a la licitació iniciada del Servei d’Escola Bressol, i a demanar dades sobre l’edificació que s’està iniciant al carrer Major 40 i al nou intent de construcció de 14 habitatges al costat del Cementiri, que ja es va aturar el 2020, però que ara s’intenta repetir.
Finalment, GdE pregunta, altre cop, per les previsions del Govern en relació amb el Consultori Mèdic que és una qüestió prioritària i vital per a molts caldencs i caldenques.
NOTA: GdE demana disculpes per no aportar més temes a debat. Les preguntes que es poden presentar són limitades. Convidem als veïns i veïnes que ens han comentat qüestions que els preocupen i que no hem pogut incloure, a dirigir-les directament al Ple, mitjançant l’email cdst.premsa@caldetes.cat. GdE però, es compromet a fer el seguiment dels temes, tant si es presenten com si no. Gràcies.

Comparteix