(28-07-20) PLE MUNICIPAL 27 JULIOL

23 TEMES A DEBAT - MIRA EL VÍDEO

CdE 200728.- Més de tres hores de debat plenari poden semblar molt, però si són el resultat de tractar 23 temes diferents a quatre o cinc veus (les dels Grups i sovint, la de l’alcaldia) potser ja no ho sembla tant. Més encara si les qüestions tractades van des de la petició d’enderroc del viaducte fins a reclamar a l’Estat el pagament de tots Erte’s de manera immediata, passant per les festes locals, la vigilància de les platges, la problemàtica del consultori, l’horari d’aparcament a l’esplanada, el pàrquing del Parc Maragall, la festa major, l’escola bressol, el POUM o el Parc Muntanya, entre d’altres.
Menció especial mereix la qüestió del Balneari-Thalasso de la Platja que va ser objecte de llarga discussió, però que va acabar amb un propòsit, més o menys compartit, de tornar-ne a parlar amb profunditat i amb ganes de trobar-hi solucions, en una propera sessió.
GdE, com ha fet sempre, anirà publicant els temes més importants tractats perquè se sent en l’obligació de posar-los a l’abast dels caldencs/ques que no hagin pogut seguir la transmissió en directe o no puguin visionar-lo en diferit. Estaria bé que aquest cop, a més, el Govern es decidís a difondre'ls també als mitjans públics municipals, en aplicació del dret dels ciutadans/es a rebre informació pública veraç i complerta.
ENLLAÇ VÍDEO PLE (VERSIÓ ÍNTEGRA)
https://www.youtube.com/watch?v=zmI8zRTxsHw
https://www.youtube.com/channel/UC-mwM-5mPfDQZhgCyDnt2Lw

Comparteix