(28-07-19) SENSE SOLUCIÓ IMMEDIATA PELS PARQUÍMETRES

EL GOVERN ADMET QUE HA DEIXAT DE RECAPTAR 30MIL €/ANY

CdE 190727.- Al Ple del 22 de juliol, el Govern (ERC-PSC) va reconèixer que el problema dels parquímetres que, o no funcionen, o s’espatllen cada dos per tres, no es podrà resoldre de seguida perquè no té a punt el concurs públic per a renovar-los i/o canviar-los. De moment, es limita a reparar les avaries que, per raó del deteriorament progressiu del material, cada cop són més freqüents.

Amb aquesta afirmació, Joan Baró (PSC), va respondre la pregunta que havia plantejat Gent d’Estrac. El regidor va admetre que el problema fa anys que dura i va xifrar les pèrdues de recaptació en 30mil €/any, tot advertint però que la recaptació sempre s’ha mantingut per sobre dels 200mil €/any. Igualment Baró, va referir problemes amb la contractació del personal de vigilància, que no sempre ha estat al complet (2 agents) i ho va atribuir a problemes administratius.

Al seu torn, el portaveu de GdE, Albert Batlle, va lamentar que s’hagués dit que els parquímetres no s’arreglaven per manca de diners, quan cada any la recaptació de la zona blava ha superat els 200mil €. També es va estranyar que encara no s’hagi actuat, després que el desembre passat s’assignessin 45mil € per a fer-ho. “Em costa d’entendre que per una simple qüestió de tràmit administratiu, l’Ajuntament hagi deixat d’ingressar 90mil €, en els darrers tres anys”, va dir Batlle.

Joan Baró, en nom del Govern, es va comprometre a resoldre-ho al més aviat possible.

Comparteix