28-04-21 - CARRER ST.PERE: NOVA XARXA AIGUA I CLAVEGUERA

S’ENDARREREIXEN LES OBRES

CdE 210428.- Inicialment, l’obra s’hauria d’estar fent ara, abans de l’estiu, perquè la Generalitat així ho va exigir a tots els Ajuntaments que l’estiu passat van rebre la seva ajuda, 60Mil€ en aquest cas, però el procés s’ha endarrerit per raons administratives (relleu alcaldia i absència de Secretari), segons ha dit l’Ajuntament per demanar més temps per executar l’obra.
Es tracta del Projecte de renovació de les xarxes de clavegueram i aigua potable del carrer Sant Pere, del tram comprés entre el carrer Sant Josep i el Camí Ral, per valor de 101.695,63 € (amb impostos), que inclou la substitució de les canonades centrals, les d’accessos als habitatges i la renovació total del paviment i vorera costat nord, canviant només les parts afectades de la vorera sud.
El projecte va ser aprovat per l’alcaldia el passat 16 de març i després ha estat en exposició pública per poder consultar el seu contingut. El veïnat va rebre un escrit del regidor d’Urbanisme, Miquel Gonzalez (PSC) comunicant-ho. No consta que s'hagin presentat al·legacions.
Ara el pas següent és de la licitació pública per adjudicar l’obra, tràmit que ben bé, es pot allargar dos mesos. Per tant, és d’esperar que els treballs es facin després de l’estiu, abans no acabi el 2021. Segons el Projecte, amb dos mesos n’hi hauria d’haver prou per enllestir-los.

Comparteix