28-03-21 - EL CARRER DE LA MERCÈ NECESSITA ATENCIÓ

FA MÉS D’UN ANY GdE JA HO VA DEMANAR

CdE 210328.- Va ser a primers de l’any passat que GdE, recollint la petició de veïns/es, va reclamar més atenció pel carrer de la Mercè, especialment per impedir que grans camions i vehicles pesants seguissin degradant l’asfalt, les branques dels arbres i més d’una lluminària, a part de fortes molèsties acústiques i ambientals.
La situació no s'ha resolt, malgrat la resposta del Govern fos positiva. Va sobtar però, la resposta de l'alcaldia afirmant que no coneixia el problema perquè mai ningú li ho havia comentat. La frase no va agradar als veïns/es, que deien i diuen que les queixes venen de lluny.
No hauria de ser massa complicat fer passar els vehicles grans que van i venen de l’autopista o de la riera, pel camí alternatiu de Coma de Bo, tal com marca la senyalització, que no admet que circulin per Mercè, Companys i Fornaca. Només cal voluntat política.
I pel que fa el mal estat de paviment i voreres, víctimes del pes dels vehicles i de múltiples rases de serveis que l’han anat apedaçant, reclama acció urgent, juntament amb altres carrers en estat similar, com Pont del Sergent, Pins Salvà i Major. GdE va instar el Govern a incloure’ls dins el Pla d’Inversió 2021-2023 de la Diputació de Barcelona, però encara no se n'ha sortit.
(Article a petició de veïns/es amb la seva aportació)
FOT: 1-2-3 carrer / 4-5 senyals / 6 Coma de Bo

Comparteix