(28-01-20)PLE 27G: GdE DEMANA QUE ELS PACIENTS CALDENCS PUGUIN APARCAR DE FRANC QUAN VISITIN EL CAP DE LLAVANERES

TAMBÉ PREGUNTA PER L'APARCAMENT A SANT VICENÇ.

200128.- GENT D’ESTRAC va presentar dues interpel·lacions al Govern, una sobre el conveni d’aparcament gratuït pels usuaris de Caldes a alguns carrers de Sant Vicenç i l’altre sobre la gratuïtat de la zona blava del davant del CAP de Llavaneres pels pacients caldencs que hi acudeixin.
La primera pregunta obeeix als canvis anunciats per l’ajuntament veí a diversos carrers de la seva zona litoral (Montalt-Park), bona part dels quals es convertiran en zona verda només apta pels residents i per tant, és possible que deixin de ser d’accés gratuït pels usuaris caldencs (NOT.1). Com sigui que el conveni entre ambdós ajuntaments d’intercanvi de zones blaves va finalitzar el 31 de gener de 2019 i no s’ha renovat, GdE va instar al govern per tal que els caldencs no en resultin perjudicats.
Igualment, després que es conegués que els ajuntaments de Llavaneres i Sant Vicenç hagin acordat que els usuaris d’aquest municipi que visitin el CAP de Llavaneres podran aparcar-hi gratuïtament (NOT.2), GdE va requerir a l’alcaldessa i al regidor de Salut perquè acordin amb l’ajuntament llavanerenc, igual tracte pels pacients caldencs.
Tant en un cas com en l’altre, la resposta del Govern va ser positiva en la línia argumentada per GdE.
NOT.1.- http://www.svmontalt.cat/document.php?id=16399
NOT.2 - http://www.svmontalt.cat/document.php?id=16453
foto: CAP Llavaneres

Comparteix