27-04-21 - CONTRA EL MOSQUIT TIGRE (i ELS ALTRES)

MÉS PREVENCIÓ i MÉS ACCIÓ

CdE 210427.- La regidora no adscrita, Alexandra Manni, va presentar al darrer Ple, una benintencionada proposta d’incrementar els recursos i les accions contra la plaga de mosquits que amb l’arribada del bon temps senyoreja en força indrets de Caldes.
La idea, que va suscitar un viu debat, no va prosperar perquè els set regidors del Govern (ERC-PSC) hi van votar en contra, al·legant que ja s’actuava suficientment gràcies al conveni signat fa uns anys amb el Consell Comarcal del Maresme, que és qui en realitat es fa càrrec de les accions contra els mosquits.
Manni i els altres grups, van demanar intensificar les accions, tant les correctores com les preventives, especialment en els dolls d’aigua estancada del Parc Muntanyà i altres indrets, però excepte una vaga promesa de mantenir la vigilància, no van aconseguir cap més compromís del Govern.
“Tant de bo no ens n'hàgim de recordar d’aquesta negativa d’ERC-PSC ara que comença el bon temps i s’incrementa el perill – diu Albert Batlle, portaveu de GdE -. Malauradament el mosquit comú i el mosquit tigre són presents a Caldes. Negar l’evidència no serveix de res, com tampoc dir que ja s’està actuant, quan són múltiples els casos reportats de picades i molèsties ciutadanes que s’haurien de reduir. Més prevenció i més acció, serien desitjables."

Comparteix