(26-05-20) 26.MAIG.2019 –26.MAIG.2020

UN ANY DE GENT D’ESTRAC !!

CdE 20526.- El 5 de març de 2019, un grup de caldencs/ques formalitzava davant notari els estatuts del partit. El 19 de març, era donat d’alta al Ministeri de l’Interior i el 23 d’abril, s’inscrivia GENT D’ESTRAC al registre municipal d’entitats de Caldes. Només un mes després, el 26 de maig, participava en les eleccions municipals i obtenia REPRESENTACIÓ a l’AJUNTAMENT.
Ha passat un any i moltes coses. GENT D’ESTRAC ha vingut per quedar-se. El projecte s’ha consolidat i avui, hi ha un grup, cada cop més ampli, de persones compromeses i de seguidors/es, que creuen en els seus principis fundacionals com a partit LOCAL i INDEPENDENT i en els del PLA PER CALDES, un compendi d’objectius i propostes pels propers anys que es va adaptant i enriquint dia a dia, gràcies a l’aportació de molts/es conciutadans/es.
Es compleix avui (26 maig) el primer aniversari de representació municipal. Un compromís que GENT D’ESTRAC exerceix amb responsabilitat des del primer dia. Aporta propostes amb ganes de millorar les coses i fuig de la confrontació sistemàtica. GdE no és oposició a res, ni a ningú. No governa, però va de cara i en positiu. Per això recolza les decisions que creu correctes del Govern i en especial les que s’adopten per fer front al CV19, però també en discrepa d’algunes, com la d’apujar l’IBI del 2020, la d’afavorir un bloc d’habitatges al costat del Cementiri o la de no voler ni demanar el soterrament de la riera.
Avui donem les GRÀCIES als caldencs/ques que fa un any ens van atorgar la seva confiança, als qui no ens van votar, però que s’han apropat al projecte, i també als qui encara no ho han fet, amb els quals, segur compartim les ganes de fer un CALDES cada cop MILLOR.
A tots/es: CONFIANÇA en el futur i molta SALUT, ÀNIMS I BONA SORT. Moltes gràcies!.

Comparteix