26-04-21 - ENCARA SENSE ASSISTENCIA MÈDICA IMMEDIATA

MODULS DE SUPORT. PERQUÈ NO ?

CdE 210426.- Tal com GdE ha dit i repetit en varies ocasions, i és un clamor ciutadà, no pot ser que encara no s’hagi resolt la reobertura del CONSULTORI MÈDIC. És una necessitat de primer ordre, i no valen més raons que no siguin la de la seva reobertura immediata.
Fins ara, hem escoltat respostes ambigües i poc clares del Govern (ERC-PSC) quan se’ls pregunta per aquesta qüestió. L’alcalde i el regidor de Salut, expliquen que mantenen negociacions amb el Departament de Salut però no són capaços de concretar-ne cap. I les opcions que fins ara s’han mencionat, buscant un espai alternatiu a l’anterior, totes comporten temps i diners.
GdE ja ho va reclamar al Ple. Després s’ha constatat com en altres poblacions amb problemes similars, els ajuntaments i CatSalut han pactat la utilització de mòduls que han resolt temporalment la manca d’assistència mèdica. No sembla que sigui una mala solució, també per Caldes, sobretot si no es poden concretar les altres.
I que ningú digui que no hi ha espais disponibles – diu Albert Batlle, portaveu de GdE – perquè no és cert. Només cal voluntat i ganes, perquè el que no pot ser és que es mantingui esperant a la població malalta o en risc, sense poder acudir de manera fàcil i immediata al metge. Urgim la solució.
FOT: mòduls CatSalut ja instal·lats

Comparteix