(24-11-20) BALNEARI MUNICIPAL DE LA PLATJA

EL GOVERN, PER FI, HA DECIDIT EXPULSAR EL CONCESSIONARI - LA DECISSIÓ ARRIBA MOLT TARD.

CdE 201123.- Segons s’ha sabut en els darrers dies, el GOVERN MUNICIPAL per fi s’ha decidit a actuar i després de quatre anys i mig de pròrroga irregular, ha EXPULSAT el concessionari STELGROC SA del Balneari Municipal de la Platja que el dilluns passat, 16N va lliurar les claus de l’establiment a l’Ajuntament.
A la vista del seu deplorable estat actual i de la pèssima gestió feta, aquesta és sens dubte una bona i necessària notícia que arriba però molt, massa, tard. La degradació no ha estat pas cosa d’un instant, sinó que ha estat gradual. Des del 2016, no han cessat els fets i les notícies que ho anaven confirmant, sense que ningú fos capaç ni d’evitar-les, ni d’aturar-les, com hagués calgut.
Pretendre ara vestir l’expulsió del concessionari com un èxit de gestió del govern, sembla de broma. Més aviat és el contrari. És la confirmació del fracàs de la gestió feta fins ara. Stelgroc SA ha marxat quan el Govern ha volgut, Fa trenta dies li va comunicar, i el dilluns 16N, va entregar la clau. Sense més. Falta saber però, en quines condicions i com ha deixat el Balneari.
“Tothom fa la mateixa pregunta: perquè s’ha tardat tant a fer-lo fora – comenta Albert Batlle, portaveu de GdE -. La Reversió del Balneari a l’Ajuntament en realitat ja va ser i es va signar el 16 de juliol de 2016 (NT1). Llavors ja havia de marxar, però insòlitament el Govern li va dir que s’hi quedés i, vaja si ho ha fet. Quatre anys i mig cobrant als usuaris i no pagant quasi a ningú.
Mentrestant, les faltes i els deutes s’han multiplicat. – segueix Batlle -. Treballadors/es que no cobren, deficiències sanitàries, serveis tancats, manca d’aigua termal, problemes amb el thalasso, i un llarg etcètera al qual cal afegir 650mil € de deute amb l’Ajuntament (sumant el que no s’ha pagat del balneari i l’hotel), uns 900mil € d’embarg que pesen sobre la concessió i, per acabar-ho d'adobar, més de 100mil € de deute amb les companyies de serveis (aigua, llum, gas).
Total, un veritable desgavell que demana reacció immediata, no només del Govern, sinó de tot l’Ajuntament per revertir-lo – conclou Batlle.
NT1.- https://www.lavanguardia.com/…/balneario-caldetas-irregular…
NT2.- https://www.facebook.com/GentEstrac/posts/1721844301301094
NT3.- https://www.facebook.com/GentEstrac/posts/1748750048610519
NT4.- https://www.facebook.com/GentEstrac/posts/1733019156850275

Comparteix