(24-07-20) DILLUNS 27 JULIOL - 20h – PLE MUNICIPAL TELÈMATIC

ES PODRÀ SEGUIR EN DIRECTE EN “STREAMING” VIA YOUTUBE

CdE 200724.- Pel proper dilluns 27 de juliol a les 8 del vespre, s’ha convocat PLE ORDINARI que es farà via telemàtica amb els regidors/es a casa seva. S’hi debatran els temes següents proposats pel Govern (ERC-PSC): Padró d’habitants (3.021 a 1 de gener de 2020), canvis al pressupost 2020 i delegació competències a la Diputació.
A proposta del altres Grups que les han presentat separadament i per escrit, però, seran molts més les qüestions a tractar: Consultori Mèdic, Balneari de la Platja (H.Colon), Funcionament i Horaris Zona Blava, Festa Major 2020, Escola Bressol, Parc Muntanyà, Vídeo Promocional del Comerç, Recollida Voluminosos, Pàrquing Parc Maragall i Obres Brigada a la part baixa de la Riera, a més de les de rebuig a què l’Estat es quedi amb els superàvits dels ajuntaments i de tornar a demanar que l’enderroc del viaducte de la N-II s’inclogui a les previsions del Pla de Mobilitat del Maresme que ara s’està ultimant, una petició que l’Ajuntament en ple ja va demanar als anys 2008 i 2016.
A part d’aquestes, els Grups encara poden presentar altres qüestions durant la mateixa sessió, igualment com els veïns/es que les hagin enviat prèviament per escrit al web municipal.
Enllaç per poder veure i seguir el PLE
https://www.youtube.com/channel/UCurKLntseb5yeOmGSHX-mXw/

Comparteix