(24-07-19) GdE PREGUNTA PER L’ACORD ERC-PSC I EL GOVERN RESPON QUE L’ESTÀ ENLLESTINT

CdE 190724.- Al Ple del 22J, GdE va demanar pel pacte, acord, full de ruta o com se li vulgui dir. Volia saber i que tot el poble també ho conegués, quins són els criteris, objectius i previsions del nou Govern que conformen ERC i PSC, dos partits que, a més de diferències sobre la qüestió nacional catalana, també en van evidenciar d’altres als seus respectius programes electorals.

Albert Batlle, portaveu de GdE ho va exposar: “Quan governa un sol partit, no fa falta explicar. Ja se sap que aplicarà el seu programa. Però quan són dos els qui governen, sí que cal especificar quins aspectes dels respectius programes s’aplicaran i quins no, especialment quan es tracti de punts contradictoris”.

Les respostes dels portaveus d’ERC, Laura Aloy i del PSC, Joan Baró, van coincidir dient que el nou Govern responia a la continuïtat del mandat anterior, però va ser l’alcaldessa Rosa Pou (ERC) qui es va comprometre a presentar aviat el pla d’acció del nou govern, el PAM (Pla d’Actuació Municipal) que, segons va dir, ja han començat a concretar les diferents regidories.

Batlle va recalcar la disposició de GdE a col·laborar en aquest PAM tan bon punt es conegui. “Sempre hem dit que Caldes necessita saber on va. Més enllà de les bones paraules i bones intencions que segur tots compartim, calen propostes i objectius concrets que esperem es reflecteixin en aquest PAM, ja sigui d'inici o perquè es permeti l’aportació també dels altres grups municipals”.

Comparteix