23-06-21 - EL FUTUR DE L’ESCOLA BRESSOL

EN MARXA LA LICITACIÓ DEL SERVEI (2021-2025)

(Notícia revisada)
CdE 210623.- Al Tauler d’Anuncis del web municipal, s’ha publicat la Licitació de la Gestió de l’Escola Bressol pels propers quatre cursos (2021-2025). S’hi poden presentar les empreses del sector, per un import màxim de 102.008 €/anuals. Tenen temps fins al 28 de juny.
Es tracta del concurs pendent des de l’any passat en què, per culpa de la pandèmia, es va ajornar. Ara en aquest procés, es demanen una sèrie de condicions a les empreses que s’hi presentin, entre les quals, destaca l’obligació de presentar un Pla Pedagògic que determini els continguts i procediments educatius, i també l’obligació de subrogar tot el personal que hi treballa.
Pel que fa els detalls més concrets de funcionament, es fixen en 61 places la capacitat màxima de l’escola, repartides en 5 aules. El curs escolar serà de l’1 de setembre al 31 de juliol, i l’horari lectiu de 9-12 i 15-17. Hi haurà servei de menjador (de 12 a 15), d’acollida (de 7,30-9) i de permanència (de 17-18).
Els alumnes hauran de pagar la quota corresponent i a part els altres serveis, preus que cada any fixarà l’Ajuntament, que subvencionarà el conjunt de l’activitat fins a cobrir el pressupost anual.
La licitació està en marxa. L’ha convocat el Govern pel seu compte, sense consultar ni comentar res amb els Grups Municipals, malgrat les promeses fetes als Plens i en altres reunions. Ha incomplert la seva paraula i ha tirat pel dret, tard i malament. Hi ha punts dels Plecs poc clars i ha designat per interpretar-los un Tribunal presidit pel regidor d’Educació que tindrà la feina complicada.

Comparteix