(23-04-20) COMUNICAT DE GdE

UN MES AMB LA COVID-19

CdE 200413.- Dia més, dia menys, fa un mes que ens acompanya. Més ben dit, que ens marca i ens obliga. La COVID-19 ha vingut i no sembla que se n'hagi d’anar de seguida, tot i els nostres desitjos. Si tothom actua bé, des de qui més mana, fins qui només es mana a si mateix, és possible que sigui més aviat que tard. Tant de bo !!.
Durant aquests dies ens han plogut decisions, ordres, disposicions, consells, instruccions, etc que, amb bona lògica i resignació, majoritàriament s’han acceptat. Alguns/es, no gaire. Però pel que fa Caldes, es pot dir que el resultat, per ara, no ha estat dolent.
Les autoritats locals s’han mantingut al seu lloc i han fet bé el que havien de fer. Els partits, com GdE, al seu costat, atents i disposats. Però qui fa més suportable el confinament són els qui es mantenen en primera línia de servei: Policia Local i Mossos, Brigada, comerç de primera necessitat, i sobretot, personal sanitari i de serveis socials. Menció especial per la Creu Roja local i els voluntaris, molts anònims, que han ajudat i ajuden on faci falta.
GdE avui, a més de reconèixer la tasca de tots/es, vol focalitzar l’agraïment i admiració cap aquests darrers/es. Cap els/les que fan de l’ajuda als altres, la seva vocació, no només en temps de pandèmia. Per ells/es: immensa gratitud. I per tots/es, sí, ÀNIMS, paciència i força!
FOT: portada del fcbk de la Creu Roja Caldes.

Comparteix