(22-05-20) PLE MUNICIPAL – DILLUNS 25 MAIG, 20h

PER VIDEOCONFERÈNCIA

CdE 200522.- Pel dilluns 25M a les 20h i via telemàtica s’ha convocat el segon ple ordinari de l’Ajuntament d’aquest any, per debatre tres propostes que presenta el Govern: encarregar la gestió de les nòmines a la Diputació, afegir 34mil € a les partides d’atenció social del pressupost municipal per raó de la pandèmia, i modificar la numeració dels primers habitatges del carrer Sant Pere.
Contràriament però, al que diuen els anuncis oficials ja publicats, al Ple també s’hi debatran més qüestions presentades pels altres Grups Municipals. En concret, GdE ha presentat preguntes sobre el PLA DE REACCIÓ a la pandèmia de l’Ajuntament, la programació estiuenca del BANY i VIGILÀNCIA a les PLATGES; la continuada BAIXADA D’AIGUA i FANG per la RIERA, el TRÀNSIT excessiu de VEHICLES PESANTS pels carrers Mercè, Company i Torrenova i també sobre els treballs de redacció del nou POUM (Pla Ordenació Urbana Municipal) que resten aturats des de fa molts mesos.
NOTA COMPLEMENTÀRIA
Segons es va acordar en Junta de Portaveus, el Ple es podrà SEGUIR en DIRECTE per streaming i es respondrà a les preguntes que s'hagin presentat prèviament per via telemàtica.
Enllaç notícia web Ajuntament (Preguntes)
http://www.caldetes.cat/document.php?id=7805
FOTO: Imatge de l'anterior Ple (27.04.2020)

Comparteix