22-02-21 - 18F: PLE URGENT D’ORGANITZACIÓ - NOU REPARTIMENT DE CARTERES

ES CONFIRMA L’EXCLUSIÓ D’A.MANNI DEL GOVERN
LA REGIDORA DEIXA EL PSC I FORMA GRUP PROPI

CdE 210222.- Després que a principis de setmana, un cop el nou alcalde Òscar Baró (ERC) hagués pres possessió, es coneguessin els canvis a les carteres de govern, el passat 18 de febrer es va celebrar un nou PLE MUNICIPAL per donar oficialitat a aquestes modificacions i també per incorporar el nou regidor Gonzalo Bonnin (ERC).
La sessió també va servir per evidenciar la CRISI del Govern ERC-PSC que es concreta amb la retirada de les seves carteres de la regidora Alexandra Manni que l’alcalde va presentar com fruït de l’acord i del consens entre els dos partits del govern, però que la regidora va desmentir públicament, explicant el seu desacord.
Posteriorment, aquest cap de setmana, s’ha conegut la decisió de Manni de donar-se de baixa del PSC, però de seguir a l’Ajuntament, com regidora no adscrita i per tant, formant grup municipal propi.
Pel que fa el repartiment de carteres dels set regidors/es que resten, es manté la que s’havia decretat fa pocs dies, afegint però les de Gonzalo Bonnin que s’ocuparà de les àrees de Joventut i Medi Ambient. O sigui: Joan Baró (PSC) Policia, Salut i Esports; David Salvà (ERC) Via Pública, Brigada, Cultura i Comunicació; Laura Aloy (ERC) Serveis Socials, Dona i Gent Gran; Miquel Gonzàlez (PSC) Urbanisme; Alfred Freixas (ERC) Promoció Econòmica, Termalisme i Ensenyament. L’alcalde es queda amb la responsabilitat d’Hisenda.
DEDICACIÓ i RETRIBUCIONS
El Ple va aprovar la dedicació de l’alcalde (50% - 21.600 €/any): Joan Baró (75% - 20.000 €/any): Laura Aloy (75% - 20.000 €/any). També va fixar les retribucions dels altres regidors/es: 6.000 €/any pels membres del Govern; 900 €/any per la resta. GdE va manifestar el seu desacord amb aquesta evident desproporció, a la que s’hi ha d’afegir la dels recursos materials, ja que els components del Govern, a més, disposen de telèfon mòbil i la majoria, tauleta i/o ordinador portàtil a càrrec de l’Ajuntament.
VÍDEO PLE 18.FEBRER.- https://youtu.be/7lfmKy3z4Ck

Comparteix