20-06-21 - LICITACIÓ NOUS PARQUÍMETRES

ALGUNS DUBTES RAONABLES

CdE 210619.- El Govern (ERC-PSC) no va contestar la pregunta que GdE va presentar al PLE del 31 de maig sobre el retard de la licitació dels nous parquímetres, la manca d’assumpció de responsabilitats pel desgavell dels darrers anys (pèrdues admeses pel Regidor d’uns 40mil €/any des de 2016) i també sobre l’aplicació del Reglament de Zona Blava, després dels nous aparells.
Són moltes les persones que s’han queixat perquè han hagut de pagar abonaments ZB per tot l’any, malgrat els parquímetres i el seu control, amb prou feines funcioni. També crida l’atenció, la discrecionalitat d’alguns permisos provisionals per aparcar sense comprar tiquet.
Per això, i per evitar també incidents com els que hi va haver fa uns anys amb la recaptació dels imports, GdE va reclamar que s’actualitzi dit Reglament i s’elabori un Protocol que determini que, com, quan i qui gestiona els ingressos; que reguli les autoritzacions provisionals i que determini les responsabilitats dels qui participen en la gestió. També va demanar actualitzar i canviar els senyals més deteriorats.
No hi va haver resposta. Mentrestant, la licitació segueix el seu curs. Ja s’han presentat ofertes i fins a primers de juliol no es coneixerà el resultat. Després, el guanyador, disposarà d’un màxim de vuit setmanes per canviar i posar en marxa els nous aparells. Atès que ja estem a l’estiu, no s’escapa a ningú que estaria bé que aquest temps no s’esgotés i que la zona blava, de la qual els caldencs estan exempts, entrés de nou en funcionament de seguida.

Comparteix