20-03-21 - QUARTA SECRETARIA VACANT EN QUATRE ANYS

LICITACIÓ SOTA SOSPITA

CdE 210320.- No és normal que en quatre anys de govern ERC-PSC, ja hagin desfilat fins a quatre secretaris/es municipals diferents, tres TAG (tècnics d’administració general), i sis arquitectes. Potser l’explicació cal buscar-la en la imprevisió permanent d’un Govern que, en els afers més importants, quasi sempre ha anat a remolc dels esdeveniments
Són molts els exemples: Consultori, Gimnàs, Balneari Platja, soterrament Riera, vigilància platges i més. Ara, se’n afegeix un altre. El del procés de selecció de la plaça de secretaria de l’Ajuntament, vacant des de setembre de 2020. Com sigui que el titular treballa a un altre ajuntament, el Govern va decidir convocar concurs.
El problema rau en que ho està fent de manera barroera i sospitosa. Primer, publica al DOGC que es seleccionarà amb un examen de coneixements (55 punts) i l’aportació de mèrits (13 punts). S’hi presenten una quinzena d’aspirants però llavors, per sorpresa, l’alcaldia canvia el procediment. Elimina l’examen i decideix que només comptin els mèrits. És a dir, suspèn la prova objectiva i deixa la subjectiva, ja que els mèrits a valorar són els que prèviament ha triat.
“Fa mala pinta i alimenta la sospita d’un procés predeterminat. No és lògic, ni transparent i hem demanat veure l’expedient. – diu Albert Batlle, portaveu de GdE -. Que s’hagin fet eleccions a Catalunya i al Barça i que l’alcaldia digui que elimina l’examen perquè no es poden reunir més de 6 persones pel CV19, sincerament, sona a presa de pèl. Tant, que la Generalitat i els Sindicats de l’Ajuntament ja hi estan a sobre. Veurem com acaba, però no sembla que s’estigui actuant bé.

Comparteix