20-03-21 - PARC MUNTANYÀ: ASSIGNATURA PENDENT

30 ANYS DESPRÉS - REFORCEM LA IL·LUSIÓ
ES RETIREN RESIDUS I DEIXALLES

CdE 210320.- Fa més de tres anys que no es reuneix la Taula del Parc Muntanyà, formada pels Grups Municipals i voluntaris. Fins a cinc vegades ho ha demanat GdE, però fins ara, només ha obtingut paraules condescendents.
Mentrestant, s’han fet algunes actuacions de reparació i neteja. Fins i tot, fa poc, la Brigada ha retirat part dels residus que des de fa temps enlletgien la part alta del Parc. Hi havia runes, objectes, mobiliari urbà en desús, peus de fanals i més. GdE també ho havia denunciat i sembla que se’ns ha fet cas i l'aspecte ha canviat.
No obstant, segueix la indefinició, no exempta de bons propòsits. Però és més que evident que cal un gran PACTE DE POBLE, per a definir el futur del Parc que, per força, s’ha de basar en la seva utilització pública cercant també l’equilibri econòmic que el faci viable.
Just l’octubre passat va fer 30 ANYS que es va recuperar la casa (ara F.Palau), la pèrgola i l’accés des de la Riera. Segur que s’ha fet el que s’ha pogut, però clarament no és suficient. Falta l'impuls definitiu que concreti l’esperança i la il·lusió dels caldencs per gaudir d’un espai natural com pocs, convocant la Taula i fent que treballi. Fem-ho !!

Comparteix