(17-09-19) PORTADA 259

GRUPS MUNICIPALS - ARTICLE GENT D'ESTRAC (GdE)

190916.- SALUTACIÓ.- GENT D’ESTRAC escriu per primera vegada al "Portada" i ho fa perquè els resultats electorals del passat 28 d’abril l’hi varen atorgar representació a l’Ajuntament. Albert Batlle n’és el regidor portaveu. Agraïm sincerament la confiança dipositada.

GENT D’ESTRAC és un partit nou, plural i transversal, però sobretot local i independent. Sense dependència econòmica ni ideològica, perquè no l’empara cap partit tradicional. No té més compromisos que els que ha adquirit amb Caldes. Vol un poble pròsper, sostenible i eficient i un ajuntament eficaç i transparent, com segurament desitja tothom.

Després del Ple de constitució (15J), ja es pot dir que GdE no és govern, però que tampoc és oposició. Hi és per compromís i per sumar i no restar. Ha vingut a ajudar i no a entorpir. Ho diuen les mateixes paraules. Ajuntament va d’ajuntar, Oposició ve d’oposar. Clarament, Gent d’Estrac es decanta per la primera opció. És ajuntament i com tal, actuarà!

Ja es va veure al Ple del 22 de juliol. GdE va preguntar sobre el (mal) funcionament dels PARQUÍMETRES que ja ha costat més de 30MIL €/any de pèrdues (dit pel mateix Govern) i sobre la mancança de VEHICLE DE SALVAMENT a les platges, que pot significar un greu problema en cas de necessitat. També va demanar que es concreti el PLA D'ACTUACIÓ dels partits que han format govern (ERC-PSC), que es reforci la PARTICIPACIÓ ciutadana a la redacció del nou Pla General (POUM), i que tots els Grups participin en els Tribunals de Contractació i Selecció de Personal i també en els AGERMANAMENTS amb altres pobles.

I tot això no ho va fer pensant en la possible crítica a l’acció de govern, sinó amb la intenció de parlar-ne per a trobar-hi solució, perquè eren i són, qüestions que preocupen a no pocs conciutadans/es.

Comparteix