17-05-21 - MALA NOTÍCIA ! BALNEARI-THALASSO PLATJA: DOS EMBARGS MÉS !

QUATRE EN TOTAL : 1.327.153 €-
EL GOVERN (ERC-PSC) RESPONSABLE !!

CdE 210517.- Allò que no havia de passar mai perquè el Govern (ERC-PSC) va dir ja ho estava resolent, ha passat. La seva desídia ha fet possible que els embargs sobre el Balneari-Thalasso de la Platja s’hagin multiplicat. Ara, a més dels dos que ja hi havia des de l’hivern passat, n’hi ha dos més, que s’han afegit fa unes setmanes. En total QUATRE, per un import d'1.327.153 €. Un disbarat !
Es demostra així que el Govern no ha dit la veritat i que no ha fet res per solucionar el problema, tot i haver-ho dit als Plens, quan GdE l’hi ha preguntat. Ni tan sols ha fet canviar la titularitat de l’establiment que, avui, maig de 2021, continua figurant a nom d’Stelgroc SA i per això, Hisenda, la Seguretat Social i qui sigui, hi van col·locant embargs.
En aquest sentit cal recordar que Stelgroc és el titular des de l’inici (any 2002); que el 2016 el Ple va acordar retirar-li la concessió, però que el Govern ERC-PSC, l’hi ha permès seguir fins al passat novembre de 2020, malgrat ser una il·legalitat.
Tothom sap que els embargs que es dicten sobre els béns o immobles, no se’n van si el titular canvia. Es queden amb el bé, en aquest cas el Thalasso – explica Albert Batlle, portaveu de GdE -. Per tant, quan es posi de nou en marxa, l’Ajuntament, que n’és el titular, se n'haurà de fer càrrec, a més dels 550mil € de deute que Stelgroc ha deixat.
Exaspera tanta inoperància i deixadesa. Si ja era indignant que no evités els embargs de l’any passat, encara ho és més que ara n’hagi permès dos més. No pot ser ! És increïble – diu Batlle.

Comparteix