(16-06-20) EL PROBLEMA DELS PARQUÍMETRES:

UNA NOTÍCIA DEL GOVERN GENERA REACCIONS I ENUIG.

CdE 200616.- La notícia que el Govern ha publicat sobre una suposada normalització del funcionament dels 9 parquímetres que hi ha repartits pel poble i de l'opció de pagament pel mòbil, ha ocasionat una airada reacció de no pocs usuaris i veïns/es per raó d'alguns comentaris que hi apareixen (ENLLAÇ-1)

La raó és clara. Els parquímetres, tots, segueixen sense admetre pagaments amb targeta des de fa molt de temps, i només alguns, no tots, ni sempre els mateixos, permeten pagar amb monedes. El missatge “fora de servei” ha estat i és habitual, per molt que el Govern, arran de les queixes i de la denúncia de GdE al Ple de juliol de 2019, contractés una empresa per fer-ne el manteniment a raó de 418 €/mes, que se segueixen abonant.
En aquell Ple, el regidor Joan Baró (PSC) va admetre -consta a l’acta- que durant els tres anys anteriors (ara ja són quatre), s’havien deixat de recaptar més de 30mil €/any per aquesta raó. Igualment, ningú del Govern va saber explicar per què no s’havien reparat o canviat els aparells, malgrat constar a tots els pressupostos des de 2017 una partida de més de 45mil € per a fer-ho (ENLLAÇ-2)
Habilitar de nou el pagament via mòbil, igualment com ja es feia abans (ENLLAÇ-3), és una bona mesura que pot pal·liar el mal funcionament dels altres sistemes de pagament. Anunciar que es farà un nou estudi per canviar alguns aparells, sap greu dir-ho, però gairebé sona a burla.
En qualsevol cas, GdE lamenta el contingut de la notícia publicada, que contrasta amb el fet que els mitjans municipals (web, Portada) mai han dit res sobre els 120mil € perduts pel mal estat dels parquímetres.
ENLLAÇ-1: http://www.caldetes.cat/document.php?id=7841
ENLLAÇ-2: https://www.facebook.com/GentEstrac/posts/1388619081290286
ENLLAÇ-3: http://www.elpuntavui.cat/.../13932-caldes-destrac-engega...

Comparteix