(15-12-20) PLE 14D: QUASI TRES HORES DE DEBAT

EL POUM I EL PRESSUPOST 2021, PROTAGONISTES. ALTRE COP SENSE INTERVENCIÓ DELS VEÏNS/ES

CdE 201215.- L’endemà de la Festa Major d’Hivern, el dilluns 14D va tenir lloc un dels PLENS amb més transcendència dels darrers temps, ja que es va portar a aprovació el document de l’AVANÇ del nou PLA GENERAL (POUM) i també els del PRESSUPOST MUNICIPAL pel 2020.
També es va tractar el Reglament de Subvencions de l’Ajuntament que recull la normativa sobre les aportacions que es fan i es va deixar sobre la taula una Moció que havia presentat el GM d’ERC sobre la lluita contra l’addicció al joc, per tal de poder concretar millor el seu contingut i abast.
SENSE PREGUNTES DEL PÚBLIC
Altre cop es va deixar la ciutadania sense possibilitat d’intervenir. No serveix l’excusa que va donar l’alcaldessa dient que va pensar que el Ple seria molt llarg i ja ningú voldria preguntar. Bo serà recordar que la intervenció del públic al final de la sessió és un dret i no una concessió del govern, i que s’ha mantingut inalterable en tots els ajuntaments democràtics, excepte amb l'actual d'ERC-PSC que l'ha suprimit en ja massa plens. Urgeix la rectificació.
Veure el PLE: https://www.youtube.com/watch?v=lH3Iv0TKbEE

Comparteix