(15-07-20) PREOCUPA EL CONSULTORI MÈDIC

NO SÉ SAP QUAN NI ON ES REOBRIRÀ
ELS PACIENTS QUE VAN AL CAP, ENCARA PAGUEN PER APARCAR

CdE 200714.- El Consultori Mèdic situat als baixos de l’Ajuntament segueix tancat des de la pandèmia, sense que se sàpiga si tornarà o obrir i si ho farà en el mateix lloc que, ara sí, ja tothom creu que no compleix els requisits de seguretat i salubritat que la pandèmia i les seves seqüeles, exigeixen. De fet, abans, tampoc les acomplia.
Pesa també a l’ànim dels ciutadans, els comentaris i/o notícies que periòdicament apareixen sobre una suposada reorganització de l’atenció mèdica a tot Catalunya que, segons es diu, podria comportar la desaparició d’alguns consultoris locals, com ara el de Caldes. Si això es confirmés, significaria un problema greu per a molts usuaris, contra el qual, GdE ja ha dit diverses vegades, cal lluitar per evitar.
Mentrestant, l’atenció mèdica es fa des del CAP de LLAVANERES, i també via telefònica i/o telemàtica (E1). Els pacients que hi acudeixen amb vehicle, segueixen obligats a PAGAR per aparcar a la zona blava, malgrat fa uns mesos, l’alcaldessa Rosa Pou (ERC) es comprometés en un PLE, a gestionar la seva gratuïtat, tal com demanava GdE (E2).
Val a dir que fa més d’UN ANY que GdE demana solució al problema del consultori. Des d’abans de les eleccions municipals i també en plens de l’Ajuntament (E3) Se’n va parlar a les reunions que durant la pandèmia van mantenir els Grups Municipals i fins i tot es van comentar noves ubicacions possibles, però tot va quedar en mans del Govern que, pel que sembla, no ha concretat encara cap avanç significatiu.
E1: http://www.caldetes.cat/document.php?id=7813
E2: https://www.facebook.com/GentEstrac/posts/1570167783135414
E3: https://www.facebook.com/GentEstrac/posts/1648961508589374

Comparteix