15-06-21 - ALTRE COP SENSE SECRETARI/A

CdE 210615.- Des de primers de més, l’Ajuntament torna a estar sense Secretari/a i sense TAG. Per atendre les necessitats bàsiques, de moment ocupa el lloc una funcionària que bonament fa el que pot (i més) per capejar el temporal.
A aquesta lamentable situació, que no és nova (4 secretaris/es i 3 TAG en quatre anys), no s’hi ha arribat per casualitat, ni per culpa de la conjunció dels astres, ni per un cataclisme imprevist, sinó per la tossuderia d’un Govern que s’ha passat els darrers vuit mesos buscant nomenar una persona per aquest càrrec que no reunia els requisits. Malgrat les advertències i avisos, durant aquest temps se n’han fet de tots colors, però finalment la Generalitat els ha impedit consumar-ho i ha suspès i anul·lat tot el procediment. Per això, ara, les vacants i per això, a correcuita, a buscar algú que les ocupi.
Han estat esforços i recursos en va, que han distret la veritable feina que calia fer. D’aquí els problemes i entrebancs que es troben no pocs ciutadans/es quan acudeixen a l’Ajuntament. Sort del personal i dels funcionaris de peu, que malgrat el desori, han aconseguit mantenir la nau surant i a l’espera que les pròximes decisions del Govern.
(TAG: “Tècnic/a Administració General”. Segon a l’escalafó administratiu d’un ajuntament, després del Secretari/a)

Comparteix