(15-02-21) NOU CARTIPÀS MUNICIPAL: CANVIEN CARTERES

L’ALCALDE EXPULSA A.MANNI DEL GOVERN. ELS ALTRES DOS REGIDORS DEL PSC S’HI QUEDEN

CdE 210215.- El nou alcalde Òscar Baró (ERC) ha signat el Decret de repartiment de carteres del seu Govern (ERC-PSC) i la sorpresa ha saltat perquè ha retirat les competències de l’Àrea de la Dona i Gent Gran a la regidora del PSC, Alexandra Mani i les ha traspassat a la regidora d’ERC, Laura Aloy, que seguirà amb les de l’atenció a les persones i Serveis Socials.
Manni es queda doncs sense cartera i fora del Govern, mentre que els seus dos companys de partit, Joan Baró (Policia, Salut i Esports) i Miquel Gonzàlez (Urbanisme i Habitatge) s’hi queden.
Pel que fa les altres delegacions i mentre no prengui possessió qui serà nou regidor, Gonzalo Bonnin (ERC), l’alcalde O.Barò es queda amb Hisenda, Joventut i Medi Ambient; David Salvà (ERC) és responsable de Via Pública, Brigada i Comunicació, mentre que Alfred Freixas (ERC) suma Termalisme a Ensenyament i Promoció Econòmica, que ja tenia.
“El repartiment de carteres és una decisió que només correspon a l’Alcalde i per tant pot fer el que vulgui – diu Albert Batlle, portaveu de GdE -, però no és el mateix començar de zero, que fent-ho destituint una regidora. Cal que s’expliqui que ha passat i les raons que ho han motivat, per no donar peu a especulacions gratuïtes i també comprovar les possibles repercussions. Veurem !.

Comparteix