(15-02-21)

EL GOVERN ENCARA NO TE CLAR EL CAMÍ A SEGUIR. GdE RECLAMA DECISIONS PER RECUPERAR-LO

CdE 210215.- Al mateix Ple (25 gener) que va presentar un pla per ajornar UN ANY la reobertura del Gimnàs Municipal, el Govern (ERC-PSC) va fer el mateix plantejament pel Balneari de la platja. Mentre duri el tancament, pretén afegir 50MIL € de despesa entre personal de manteniment i nous estudis, als més de 42MIL que ja s’hi ha gastat en els darrers 4 anys.
GdE no hi va estar d’acord. Va denunciar errors en la tramitació de l’expedient, però sobretot, va considerar que la situació és massa desesperada per perdre més temps.-“Ja és hora de prendre les decisions que no s’han pres en els darrers anys i enfrontar de veritat la recuperació del balneari – diu Albert Batlle, portaveu.
El Govern va retirar el Pla. No es va aprovar. Però el tornarà a presentar quan rectifiqui els errors. Està molt convençut que aquest és el camí. Actua talment com si el problema del balneari comencés aquí i no fes anys que dura. Una perspectiva que costa d’entendre.
“Ho vulguin admetre o no, és la responsabilitat que, tard o d’hora hauran d’assumir – explica Batlle -. Ha estat el Govern qui ha permès al concessionari gestionar el balneari des de 2016, malgrat que el Ple l’hagués expulsat. I ha estat el Govern qui ha facilitat amb la seva indolència que, cinc anys després, l’estat de les instal·lacions sigui penós i que s’hagi generat un forat econòmic que, entre obres, deutes i embargs, supera els 1,8 Milions d’€. Prou dilacions. És l’hora de les decisions per salvar el balneari – diu el portaveu.

Comparteix