(14-11-20) SEGUEIXEN ELS PROBLEMES AL GIMNÀS DEL POLIESPORTIU

EL CV19 NO AJUDA A SOLUCIONAR-LOS. EL CONCESSIONARI FA PÚBLICA LA SEVA QUEIXA

CdE 201113.- Des de fa molts mesos, els/les usuaris/es del GIMNÀS del Poliesportiu constaten -i es queixen- del deteriorament progressiu de la instal·lació. El concessionari SIGE diu que des de 2016, l’Ajuntament no li paga el que li correspon i només inverteix el més imprescindible. Per contra, el GOVERN argumenta raons legals per no pagar – el plet ja ha arribat als Jutjats - i per altra, no actua com a titular que és de la instal·lació. El resultat és a la vista.
I no serà perquè no se n'hagi parlat als PLENS MUNICIPALS. La resposta del Govern ha estat sempre ambigua. Ha reconegut la mala situació, però no ha actuat dient que "no val la pena, el contracte amb el concessionari s’acaba el juny de 2020 i llavors serà el moment”.
El CV19 ho ha trastocat tot. Els tancaments han provocat que la concessió s’hagi allargat fins desembre, i tot apunta que durarà més, perquè el virus no para. No se sap però, sí aquesta serà l’opció o s’aplicaran altres – nova concessió, explotació directa – per assegurar la continuïtat del servei. SIGE tampoc ho sap. Ho diu en el COMUNICAT que fa uns dies ha publicat. (llegir ENLLAÇ).
“La qüestió principal és l’adequació i impuls de les instal·lacions – diu Albert Batlle, portaveu de GdE -. Al marge de les pròrrogues pel CV19, abans perquè “faltava poc” per acabar el contracte (una mala excusa per no actuar) i ara perquè encara no s’ha acabat, el cert és que es va de mal en pitjor. La inacció no és una solució. El Govern ha de garantir el bon funcionament, l’ha de posar -o fer posar- al dia i l’ha de potenciar. Hi està obligat per l’interès públic i per respecte a l’ingent esforç i als diners que ha costat bastir el Complex Esportiu - diu Batlle.
ENLLAÇ: https://www.facebook.com/sigesport.caldetes.1/posts/3431852200217247

Comparteix