14-05-21 - ESCOLA BRESSOL

SEGUEIXEN ELS DESPROPÒSITS DEL GOVERN
ARA PREPARA LICITACIÓ PEL CURS 2021-2022

CdE 210513.- El llistat de despropòsits del Govern (ERC-PSC) segueix creixent. Després de més d’un any, ara s’ha sabut que a principis de maig ha contractat un professional extern perque redacti les condicions de la LICITACIÓ que ha de servir per contractar una nova empresa per a gestionar l'Escola Bressol.
Es resol així, de mala manera, el problema que el mateix Govern va plantejar als altres Grups Municipals, quan al maig de l’any passat, els va convocar per estudiar junts la solució de futur que calia donar a la Bressol. La primera decisió, unilateral, va ser la de prorrogar un any el contracte amb l’empresa que la gestiona des de 2010. La segona, també sense cap consulta ni comentari, és la de decidir, a tres mesos de finalitzar la pròrroga, que es faci una nova licitació.
Mentrestant l’Escola ja ha obert el període de preinscripció i de portes obertes, mostrant el seu funcionament i pla pedagògic actual que, a la vista de la decisió del Govern, no se sap si serà el que hi haurà el curs que ve. Dependrà del resultat del concurs.
Si això és el que vol el Govern, no s’entén perquè crida als altres Grups, els demana col·laboració, la donen i després no els diu res més, i tampoc s’explica perquè ha trigat tant a preparar la licitació. És la demostració del desori i imprevisió que impera. I també un menyspreu cap a la ciutadania que avui, encara, no sap bé amb quina escola es trobarà el curs vinent. Costa fer-ho pitjor. La Bressol no s’ho mereix!

Comparteix