(13-05-20) ES REPRÈN LA RETIRADA DELS LLOTS DEL FINAL DE LA RIERA.

L’ACA ELS TRASLLADA A UNA PLANTA DE TRACTAMENT.

CdE 200513.- Des de dilluns passat, maquinària i camions contractats per l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) estan procedint a l’efectiva retirada dels llots contaminats que van aparèixer fa uns mesos quan es van executar treballs de desembossament del tram final de la riera.
Llavors, després d’uns primers moments de cert desconcert, l’avís de veïns i veïnes i la intervenció del Govern Municipal va estroncar el vessament que s’havia iniciat dels llots a l’aigua de mar. L’ACA va reaccionar, va parar l’obra i va procedir a analitzar els residus per a poder determinar exactament el destí que se’ls hi havia de donar que, òbviament, havia de ser el d’un tractament específic.
La paralització de tota obra pública per la declaració de l’Estat d’Alarma per emergència sanitària decretat pel Govern Espanyol, segur va endarrerir la intervenció prevista que, ara, gràcies al desconfinament gradual, s’està podent executar.
GdE celebra que s’hagi aconseguit solucionar el problema que en el seu dia va motivar que es dirigís al Govern Municipal demanant-ho, i agraeix també els veïns/es que van alertar del que passava.

Comparteix