12-06-21 - CONSULTORI MÈDIC: TOT IGUAL

SENSE DATA REOBERTURA
MENTRESTANT, ELS QUI VAN A LLAVANERES, PAGUEN PER APARCAR

CdE 210611.- Ple 31 maig, GdE pregunta al Govern:
“Quan es reobrirà el Consultori Mèdic d’atenció primària, necessari i urgent, a Caldes?. Avançant-nos a una resposta sobre possibles noves ubicacions de l’equipament, rebutgem que l’Ajuntament inverteixi en altres opcions que no siguin la de la planta baixa de la Fundació M.Torras o en alternatives provisionals mentre aquesta no s’enllesteix".
La resposta, la de sempre. S’hi està treballant, però ja es respondrà per escrit, igual com les altres preguntes.
Per això, GdE reitera que l’actual situació és inadmissible. S’ha dit tant que ja sembla inútil, insistir-hi, però no pot ser que els malalts locals no siguin atesos amb rapidesa i eficàcia des del mateix municipi, com tampoc és de rebut que els qui van al CAP de Llavaneres, no hi puguin aparcar gratuïtament, tal com fan els de Sant Vicenç de Montalt (*)
GdE insisteix en una solució provisional (mòduls o lloguer local) mentre no s’enllesteix la reforma de l’edifici Mercedes Torras que permeti ubicar el Consultori. No semblaria lògic que l’Ajuntament invertís diners en alguna de les altres opcions que s’han mencionat.
Enllaç notícia mòduls Salut en poblacions properes:
https://tres60.cat/.../salut-installa-moduls-de-suport-a...
(*) – Fa més d’un any, per dues vegades, GdE va demanar que es pactés aquesta gratuïtat amb l’ajuntament llavanerenc. El Govern va respondre que ho estava negociant, però fins avui, cap novetat!

Comparteix