(11-02-20) TRANSPARÈNCIA, NOU PAS ENRERE!

PLE 27G: ALTRE COP, CAP REFERÈNCIA A LES PROPOSTES DELS ALTRES GRUPS.

CdE 200211.- “Farem molt d’anar aprovant “ordenances de transparència” si alhora, el Govern que les ha d’aplicar és el primer a incomplir el deure bàsic d’informar a la ciutadania amb honestedat, veracitat i transparència” - diu Albert Batlle, portaveu de GdE -. “Altre cop, el web municipal, informa d'un ple, però només explica les propostes del Govern i passen per alt les qüestions que es van debatre a petició dels altres grups.
Així, a la notícia publicada del Ple del 27G (ENLLAÇ *), no es diu res del bloc d’habitatges que es vol construir al costat del cementiri, ni de la gestió del gimnàs del poliesportiu i la demanda judicial que ha presentat la concessionària, ni de la negativa del Govern a demanar a l’ACA el soterrament de la riera, entre altres qüestions que GdE va plantejar.
“No hi ha dret que no s'expliqui als caldencs/ques les qüestions que els seus representants presenten als Plens. No és correcte, i ho saben!" – s’exclama Batlle -“És trist comprovar com les bones paraules de l’alcaldessa no serveixen i que massa sovint, la pluralitat i transparència democràtica brillen per la seva absència. Potser per això ERC i PSC no van acceptar la Comissió de Comunicació que va demanar GdE, perquè no vull pensar que el motiu sigui que no els interessa explicar a la ciutadania els temes que els resulten incomodes.
GdE ha presentat queixa formal, demanant l'oportuna rectificació.
ENLLAÇ*: http://www.caldetes.cat/document.php?id=7651
FOT.- Imatge Ple 27G (font Ajuntament).

Comparteix