(10-06-20) CARRERS MERCÈ, COMPANYS, TORREVELLA EL TRÀNSIT PESANT MOLESTA I FA MALBÉ L’ENTORN GdE DEMANA QUE ES LIMITI AL MÀXIM

EL TRÀNSIT PESANT MOLESTA I FA MALBÉ L’ENTORN GdE DEMANA QUE ES LIMITI AL MÀXIM

En el Ple de 25M, GdE va traslladar al Govern la queixa de no pocs veïns/es dels carrers que enllacen l’accés a l’autopista amb la riera (Torrevella, Companys, Mercè) sobre l’increment desmesurat de trànsit de vehicles pesants pel fet que l’ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha tallat l’itinerari alternatiu de la part alta de Riera, per raó de la pandèmia de la CV19.
La circulació d’aquests tipus de vehicles per uns carrers que no estan dissenyats per a suportar-la, ha provocat desperfectes evidents a la calçada, a l’arbrat i al trànsit, a més de molèsties de contaminació acústica i de vialitat.
Albert Batlle, portaveu de GdE va demanar que el Govern actués per a limitar-lo al màxim. Durant la pandèmia, però en general, sempre, tot recordant que l’accés per la part alta de la Riera és l’alternativa vàlida que s’usava abans, que cal prioritzar de nou. Va insistir també que s’obligui els vehicles a seguir la senyalització viària que limita el seu tonatge, que no sempre s’obeeix. L’alcaldessa Rosa Pou (ERC) i el regidor Joan Baró (PSC) es van comprometre a fer el seguiment del tema amb la Policia Local per tal de pal·liar i resoldre el problema.
NOTA.- Davant la negativa del Govern a informar dels temes del Ple del 25M, GdE sí que ho farà. Per a més dades, VEURE VÍDEO PLE: https://www.facebook.com/GentEstrac/posts/1680996702052521

Comparteix