09-03-21 - PLE 1M: THALASSO i GIMNÀS SEGUIRAN TANCATS

ERC-PSC ENCARREGUEN A L’EPEL LA SEVA GESTIÓ
GdE VOTA EN CONTRA

CdE 210309.- Els 7 vots del Govern (ERC-PSC) van servir per a determinar que l’empresa pública de l’Ajuntament (EPEL) gestioni el thalasso de la platja i el gimnàs del poliesportiu durant com a mínim un any, mentre no decideix què hi vol fer. La seva previsió és d'una despesa d’uns 90MIL € (entre manteniment i nous estudis), mentre ambdues instal·lacions resten tancades.
GdE va votar en contra. Considera que a les dues instal·lacions no hi ha temps a perdre i que s’haurien de promoure ja, les respectives licitacions que, òbviament, haurien d’incloure les reformes a efectuar i la seva explotació durant el temps que correspongui.
No cal estudiar ni gastar més - diu Albert Batlle, portaveu de GdE -. En quatre anys, el Govern ja ha contractat més de 50MIL € en auditories i projectes. Cal passar a l’acció. No pot ser que el Complex Esportiu que tants diners ha costat al poble, només tingui la pista oberta i la resta, tancat. I ja no diguem el Thalasso de la Platja. Fa 5 anys que el Govern “s’ho pensa”. Increïble. I mentrestant, es va degradant i el forat d’UN MILIÓ € que s’ha generat (deutes i embargs) segueix creixent.
GdE ja va presentar un pla pel thalasso al PLE del passat 30N, que el Govern va rebutjar – explica Batlle – Es va preferir difondre la sensació que fins ara no s’ha pogut “recuperar” la instal·lació, quan en realitat, ha estat el Govern qui no l’ha volgut des del 2016. Sembla que ara s’hi torna. Es vol fer veure que s’actua, quan en realitat no s’avança. Vull pensar que potser hi ha un pla, amagat i que no s’explica, perquè sinó, sap greu dir-ho, aquest no és el camí adequat – conclou Batlle.
Vídeo Ple: https://www.youtube.com/watch?v=q2jY8mw7X1M
FOT: Tancat

Comparteix