08-05-21 - LA GENERALITAT ATURA EL NOMENAMENT DE SECRETARIA

NO L’ADMET, PER LES IRREGULARITATS DEL PROCÉS

CdE 210507.- No és que sigui precisament motiu de satisfacció que passin coses com aquesta, però el cert és que com es diu moltes vegades, “qui mal comença, mal acaba”. La Generalitat no ha acceptat la designació de nova Secretaria interina que havia fet el Govern (ERC-PSC) en base un procés de selecció força irregular que en el seu dia, ja va merèixer també, la queixa i denúncia de GdE.
El Govern ha intentat bastir un procediment amb aparença de formalitat i subjecció a la Llei per a justificar el que no era altra cosa que un nomenament a dit, i no l’hi ha sortit bé, perquè les irregularitats comeses eren (son) massa flagrants. Un procés que es va posar en marxa l’octubre passat i que al marge del seu resultat negatiu final, ha comportat pèrdua important de temps i recursos.
"Com és habitual, no és d’esperar que ningú del Govern assumeixi la responsabilitat del que ha passat. De ben segur escoltarem el discurs contrari i segur, segur, que la culpa serà d’algú altre – diu Albert Batlle, portaveu de GdE -. S’ha fet malament a consciència i ara caldrà començar de nou un altre procediment perquè la plaça de Secretari/a seguirà vacant. I mentrestant, la feina s’acumula i es contracten professionals externs extres, perquè la facin. Un autèntic despropòsit".

Comparteix