(05-12-20) BALNEARI DE LA PLATJA – PÀRQUING PARC MARAGALL

PLE 30N: ERC I PSC REBUTGEN LA PROPOSTA DE GdE - NO VOLEN ASSUMIR RESPONSABILITATS

CdE 201205.- El Govern (ERC-PSC) va rebutjar la iniciativa que GdE va presentar al PLE del 30N, per intentar remuntar la nefasta situació en què es troba el Balneari de la Platja després d’anys de mala gestió i que també proposava recuperar la iniciativa del Pàrquing del Parc Maragall de propietat municipal.
Les contínues interrupcions de l’alcaldessa per entorpir la presentació que feia Albert Batlle (GdE), no van passar de ser una anècdota que posava de manifest la inquietud que l’embarga quan algú vol exposar un relat diferent del seu. El text presentat (36 pàgines), a més de les propostes de solució, recopila la història recent perquè s’entengui com s’ha arribat a la situació actual i també, es reconegui el paper que cadascú hi ha interpretat. (*)
“Quan encara hi ha gent que no sap que el Balneari i l’hotel Colon són dos establiments veïns però diferents i que l’Ajuntament NOMÉS és titular del primer i prou, és important conèixer bé la realitat –diu Batlle-, perquè hi ha qui vol confondre la ciutadania barrejant-ho tot.
En relació el Balneari, la Moció demana que l’Ajuntament parli amb el Ministeri de Foment per obtenir més anys de concessió per a disposar de marge per a convocar nova licitació que, després de les reformes que calguin, reobri la instal·lació en plenitud de serveis, aigua termal i thalasso, incloses. Pel que fa el Pàrquing del Parc, GdE considera que cal revisar el seu funcionament, i revocar l'actual a concessió si es demostren males pràctiques.
"Però al marge d’aquestes qüestions més tècniques, el que de veritat vol GdE, és que tot el que costi retornar a l’activitat normal – deutes i embargs inclosos - NO ho acabin pagant els caldencs/ques, sinó els que, d’una manera o altra, n’han estat els responsables” – diu Batlle
- (*) llegir MOCIÓ GdE: Atenció ! És text administratiu de difícil lectura. Prohibida la reproducció sense autorització http://entitats.caldetes.cat/.../moci%C3%B3-gde-sobre-el...
FOT: Imatge aèria: balneari, hotel i parc (2010)

Comparteix