(05-10-20) PAS ENDAVANT A FAVOR DE LA TRANSPARÈNCIA

ELS MITJANS MUNICIPALS ARA SÍ EXPLIQUEN TOTS ELS TEMES DELS PLENS

CdE 201004.- Han fet falta més d’un any de peticions, queixes i reclamacions oficials i públiques de GdE, perquè el Govern Municipal hagi rectificat i ara si, PUBLIQUI als mitjans de comunicació municipals, TOTS els temes que es tracten al PLE MUNICIPAL, i no només els que presentaven els partits de Govern, tal com venia fent fins ara.
Potser l’evidència de les transmissions i gravacions dels darrers Plens que es celebren de forma telemàtica ha facilitat el canvi, i des del Ple de juliol, ara ja s’expliquin també les qüestions que presenten els altres Grups Municipals en forma de mocions i/o preguntes. (ENLLAÇ)
Deixant al marge si el relat és més o menys acurat (fàcil de contrastar mirant les gravacions), falta però un pas més: quan s’incorporin opinions, que no siguin només les del Govern, sinó la de tots els Grups.
GdE celebra la rectificació, que facilita el dret de la ciutadania a rebre la informació pública, complerta i veraç, tal com es reconeix a la Llei i GdE ha perseguit en els darrers mesos.
ENLLAÇ: Article web: http://www.caldetes.cat/document.php?id=7975
ENLLAÇ: Ple 28S: https://www.youtube.com/watch?v=cEO2XY_H0Dc

Comparteix