05-03-21 - EL PLE AMPLIA EL CRÈDIT PER CANVIAR ELS PARQUÍMETRES

PERÒ “NO DIGUIS BLAT FINS QUE SIGUI AL SAC BEN LLIGAT”

CdE 210304.- El PLE de l’1M va aprovar ampliar fins als 76mil € el crèdit que figura al pressupost municipal per poder fer front a la tan esperada i reivindicada renovació total dels parquímetres de les zones blaves. Una actuació que el Govern va anunciar es farà un cop hagi enllestit tots els tràmits administratius necessaris.
No obstant, “no diguis blat fins que sigui al sac i ben lligat” diu la dita. Des del 2016, a tots els pressupostos anuals hi ha figurat el crèdit, però mai s’ha concretat – diu Albert Batlle, portaveu de GdE -. Segons el Govern, l’any passat, per culpa de la pandèmia, Els anteriors, no se sap. Només l'EXCUSA de responsabilitzar l'administració municipal.
GdE fa dos anys llargs que ho reclama. El fins fa poc regidor de Via Pública, Joan Baró (PSC) en un PLE va admetre que la no reparació ha comportat pèrdues de 35MIL €/any (o més !) d’una recaptació que s’ha mantingut al voltant dels 140-150 MIL anuals, lluny dels més de 200MIL € dels anys anteriors.
“I això sense comptar que també s’està pagant una empresa perquè en faci el “manteniment” (?) a raó de 400 €/mes” – afegeix Batlle – En conjunt és un despropòsit que reclama solució immediata i potser assumpció de RESPONSABILITATS per tanta inoperància. No és admissible. Queda per veure quan es podrà aplicar una altra dita, la de "Val més tard, que mai”. Tant de bo sigui aviat !.

Comparteix