(03-02-21) PLE 25G – TANCAMENT GIMNÀS MUNICIPAL. EL GOVERN VOL UN ANY PER ESTUDIAR LA REOBERTURA

GdE EN DESACORD, DEMANA MÉS AGILITAT

CdE 210201.- El Govern (ERC-PSC) va proposar al Ple 25G, encarregar a l’empresa municipal la gestió de les instal·lacions esportives (gimnàs, piscina, local i rocòdrom), mentre s’estudia què fer-hi. L’encàrrec és d’UN ANY, temps durant el qual tot continuarà TANCAT, una persona farà el manteniment ( 4 hores/dia) i es contractaran els estudis necessaris. En total, 40mil € .
GdE s’hi va oposar. Considera INACCEPTABLE ajornar un any la solució al tancament, perquè això que el Govern ara diu que vol fer, ja s’hauria d’haver enllestit fa temps, en lloc de començar ara a pensar-s’ho.
“No serà pas perquè els usuaris que ara són al carrer o GdE als Plens no els hi hagués reclamat quan denunciaven deficiències i problemes – diu Albert Batlle (GdE). Sempre contestaven que quan s’acabés el contracte de SIGE ho arreglarien tot, talment com si les instal·lacions no fossin municipals. I ara diuen que encara no saben què, quan i com. Ho sento, però no és de rebut !
EL GOVERN AMAGA DADES
La solució era i és fàcil. Convocar CONCURS d’explotació similar al que s’ha acabat, fent que l’adjudicatari faci les reformes tècniques i estructurals que calgui i revisant les condicions econòmiques. No cal perdre temps amb més estudis previs. De fet, el Govern ja en te com un, fet el 2018 per la Diputació de Barcelona, que AMAGA i no vol ensenyar, malgrat les peticions dels altres Grups Municipals.
“Que diguin que les instal·lacions estan malament no és acceptable. Parlen com si fins ara no fossin de la seva responsabilitat. Però és igual !. Si hi ha problemes, que s’arreglin ! – afegeix Batlle -. “El que no pot ser és que tirin per la borda la inversió que durant anys es va fer per que Caldes disposés d’un complex esportiu de primer nivell, ni deixar els usuaris que en gaudien, tant temps al carrer, per molt que la pandèmia hi ajudi”
LA PROPOSTA NO ES VA APROVAR
Després de llarga deliberació, el Ple va decidir deixar-la sobre la taula, perquè faltava documentació i hi havia errors que els altres Grups van denunciar. Si res ho evita però, cal suposar que el Govern tornarà a presentar-la.

Comparteix